Bali levererar!
2012-04-13 / 10:00:24 / Bali

Bali är underbart hittills - precis vad jag hade förväntat mig!

Vi landade ganska sent i onsdags pga försenat flyg men det gjorde inte så mycket. Letade rätt på ett boende i kuta genom att fråga oss fram och fick ett billigt stort rum med kallvatten och fläkt, helt ok! Blev lite rädda när vi satte på våra mobiler och får höra att det är tsunami varningar i hela Indonesien, som tur var drabbades vi inte av detta på något sätt och nu tror jag det ska vara lugnt igen!

Igår låg vi på kuta Beach hela dagen, badade, bättrade på vår bränna och kollade på alla surfare.. Är ganska sugen på att testa själva, vi får se om tiden räcker till! Efter det gick vi runt lite i kuta, kollade om det fanns något värt att köpa (japp!) och åt middag. Köpte med oss öl och smirnoff och satt på vår balkong i någon timma innan vi begav oss ut i vimlet. Träffade ett par australiensare vi hängde med och hade sjukt kul natten lång! Tidigt imorse kom vi tillbaka till hotellet men somnade vi? Nej, vi kollade gossip girl på datorn. Hehe.

Två trötta hängiga tjejer checkade ut från hotellet vid elva. Skulle egentligen bege oss ifrån kuta på en gång men bestämde oss för att hänga vid poolen ett par timmar först. Där träffade vi ett gäng svenskar.. Som ganska oväntat även dem kom från Halmstad. Kul kul!

Nu sitter vi på en restaurang och samlar energi för att hämta våra ryggsäckar och ta en taxi mot nusa dua som enligt våra källor ska vara underbart!

Går ej att ladda upp bilder tyvärr.


1 Kommentarer
Amelie:

Låter som du har det underbart vännen, längtar tills du är hemma igen dock! Kan det vara en tjej som hette Tove som ni träffade?



SKRIVET DEN: 2012-04-14 KL: 16:38:47



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: