Sentosa Island, shopping och bio
2012-04-10 / 05:01:44 / Singapore

Igår hade vi en riktigt bra dag i Singapore. Börjar tro att det inte kan bli dåligt när jag och Johanna är i farten!

Började dagen med att ta MRT (tunnelbanesystemet i Singapore som jag måste passa på att säga wow till, billigt och enkelt att ta sig runt!) till Vivo City där vi bytte till Sentosa Express.

Sentosa Island är en turistö som har allt från Universal Studios, golfbanor och konstgjorda stränder. Det var en häftig ö som var värd ett besök! Vi promenerade runt ett par timmar, men gjorde inte så mycket av de attraktioner som finns då det inte riktigt passar vår tänkta budget. Vi båda kunde dock inte låta bli att betala inträde för att gå in i the underwater world och se en delfinshow.. Det var vi och barnen, hehe.

Efter Sentosa tog vi oss till Singapores största shoppinggata, Orchard Road. Den är 6 km lång och har alla affärer man kan tänka sig, allt från gucci till h&m. Kunde återigen inte hålla i pengarna när vi var inne på Forever 21, ooops!

Och när det sen blev kväller bestämde vi oss för att gå på bio. Såg "the vow" - väldigt bra film!

Påväg på MRT:n tillbaka till Little India satt vi och smaskade på de popcorn och läsk vi hade kvar sen bion. Då kommer en gubbe fram till oss och skakar allvarligt på huvudet och visar att vi inte får dricka eller äta på MRT:n. 500 dollar ( ca 2500 svenska kronor) kunde vi fått böta om det hade vart en elak gubbe. Stränga böter här i Singapore som sagt... Ganska sjukt kan vi tycka!

Ännu en sjuk sak - inatt fick en kille i vårt dorm något sorts anfall, vet inte om han var för full eller om han hade epilepsi eller något. Läskigt var det iallafall. Tror han fick åka till sjukhus.

Nu är det en ny dag här i Singapore och vi planerar att vara barnsliga igen och besöka Singapore zoo och avsluta dagen och vistelsen här med att testa på Singapores nattliv.

image descriptionimage descriptionimage description

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: