Framtida reseplaner
2012-03-07 / 21:32:47 / Koh Phangan, Thailand

Idag har det gått en vecka sen jag lämnade Sverige vilket innebär att jag har sju av åtta veckor kvar. Tiden kommer springa iväg så det gäller att ta vara på tiden på allra bästa sätt!

På lördag tar vi färjan från koh phangan över till koh tao där vi ska spendera fyra dagar med att ta dykcertifikat. Pernilla lämnar där oss för att ta sig uppåt i Asien till Laos. Jag och Johanna däremot hade inte direkt några planer så nu håller vi på att planera för fullt!

Det lutar åt att vi tar oss från koh tao till fastlandet för att ta oss ner till malaysia via buss och passera gränsen i västra thailand. Hade gärna passerat gränsen i öst istället då vi ändå ska befinna oss på den östra sidan men UD avråder från inresor i öst på grund av oroligheter i området. Men det får helt enkelt bli så, dumt att riskera något bara för att slippa resa en längre väg. Väl i malaysia vet vi att våra stopp blir perenthian islands, eventuellt även tioman Island, vidare till kuala lumpur och slutligen en tripp till Cameron highlands.

Efter Malaysia tänker vi oss att flyga över till Borneo där vi planerar spendera ganska mycket tid då det är ett land som vi båda fattat intresse för. Här hoppas vi även på att Pernilla möter oss igen! 

Sen är planen ännu under konstruktion.. Just nu kollar vi på Singapore och Bali. Filippinerna har även vart lite på tal. Men först måste vi nog bestämma exakt hur många dagar vi ska vara i Malaysia och Borneo - för att veta hur mycket tid vi har kvar.

Är det någon som har några tips är dessa varmt välkomna! Kanske något vi absolut inte får missa när vi ändå är här? Vad är att föredra - Bali eller Filippinerna?


1 Kommentarer
Daniella:

låter som du har det riktigt härligt! jag är så glad för din skull sandris :)



SKRIVET DEN: 2012-03-08 KL: 16:09:07 URL: http://daniellapalm.devote.se



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: