I kota kinabalu
2012-03-29 / 15:29:33 / Borneo

Klockan sju blev vi upphämtade av en söt taxichaufför i kuala lumpur som gav oss varsin souvenir och en vattenflaska. Tänk så mycket en vänlig gest kan göra - bra start på dagen! Flygresan gick bra förutom att vi höll på att frysa ihjäl. Varför är det alltid så kallt på flygplan?

I kota Kinabalu sken solen när vi kom och värmen hettade. Vi checkade in på vårt guest house och begav oss direkt ut i värmen på stan för att leta efter varma kläder. Först kändes det ganska hopplöst och det vi hittade passade inte direkt vår budget men efter ett tag gjorde vi riktiga kap! Så nu är vi redo för berget med mössa, vantar, tjocktröja, vindjacka, tjocka strumpor, regnponcho och ett par tjocka termo liknande byxor. Det kändes sjukt konstigt att handla vinterkläder i Malaysia och denna värme.

Eftersom vi fick så lite sömn inatt är vi två ordentligt trötta tjejer idag. Kommer somna som en stock vilken sekund som helst! Imorgonbitti blir vi återigen upphämtade klockan sju och beger oss mot parken nedanför berget. Planen är att ta det så lugnt som möjligt hela dagen och bara ladda krafterna!


Bild från paradiset perenthian Island

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: